Word vriend van harmonie Caecilia

In de week van 7 tot en met 12 november kunnen alle huishoudens in Ootmarsum een flyer van harmonie Caecilia tegemoet zien. Dat heeft een reden, want het muziekkorps viert in 2023 op grootse wijze het 150-jarig bestaan. De oudste muziekvereniging In Twente vult dit bijzondere jubileum in met een aantal aansprekende festiviteiten. In het oog springen drie bijzondere concerten in januari, juni en december. Om deze mogelijk te maken heeft de harmonie de steun nodig van particulieren en bedrijven. Een eerste initiatief van de sponsorcommissie is om ‘Vriend te worden’ van de harmonie. Op de flyer, die deze week dus in de bus ligt, kunnen belangstellenden hun gegevens invullen en daar een foto van maken om het vervolgens te mailen naar vriend@hcootmarsum.nl of deze strook in te leveren bij Johan Meijners, van Bodelswingstraat 41, 7631 JP Ootmarsum.

Bekijk hier de flyer in pdf

Attractief programma met Koninklijke Luchtmacht kapel
De harmonie en de slagwerkgroep zijn inmiddels al een aantal maanden aan het repeteren om het jubileumjaar op passende wijze in te vullen, maar ook om er een onvergetelijk jaar van te maken.
Op 15 januari 2023 is de aftrap van het jubileum met een Nieuwjaarsconcert. Dit concert staat in het teken van André Rieu en speelt zich af in de ‘oude zaal’ van sporthal de Schalm.
Op 9 en 10 juni vindt het Jubileumweekend plaats in het centrum van Ootmarsum. Harmonie Caecilia geeft zelf op vrijdag 9 juni een concert. Ook de Koninklijke Luchtmacht kapel treedt dan op en wel op 10 juni in de feesttent op het Kerkplein. Na afloop van dit concert wordt het jubileum voortgezet met een feest voor heel Ootmarsum.
Op 16 december staat er een Megaconcert in de grote zaal van sporthal de Schalm op het programma. De gehele harmonie Caecilia verzorgt een Queen concert dat nog nooit eerder in de Siepelstad is vertoond.
Dit zijn de drie hoofdpijlers van het jubileumjaar, maar daar tussendoor zijn er nog meerdere festiviteiten gepland, waaronder natuurlijk het Koningsdagconcert, het scholenconcert en een daverende slagwerkavond.
Alle reden dus om ‘Vriend te worden’ van de 150-jarige harmonie Caecilia.

Bekijk onze website voor de actuele planning!

Bron: In en om Ootmarsum