Laatste trekking loterij Harmonie Caecilia in 2022

Blij verraste deelnemers aan de loterij van Harmonie Caecilia namen hun prijzen graag in ontvangst. Zij waren de winnaars van de laatste en vierde trekking van deze loterij in 2022. De trekking verliep onder het toeziend ook van notaris Heitkamp.
Het leverde de volgende winnaars op:
50   Euro              Rita Maarse
100 Euro              Mevr. Groothuis
150 Euro              Fam. Noordink
200 Euro              Fam. van Gemerden
350 Euro              Fam. den Drijver

Begin volgend jaar zullen de loten weer worden rondgebracht aan de vaste deelnemers; er zijn nog enkele loten beschikbaar en mochten er mensen zijn die deel willen nemen aan de loterij, dan kan dit via een mail naar  secretariaat@hcootmarsum.nl kenbaar worden gemaakt

Op de drempel van het jubileumjaar
Het jaar 2022 nadert haar einde en dus kondigt het jaar 2023 zich aan. Voor de harmonie Caecilia een heel bijzonder jaar, want het muziekkorps bestaat dan 150 jaar. Om dat te vieren zijn er meerdere festiviteiten gepland door het gehele jubileumjaar door. De aftrap is op 15 januari met een Nieuwjaarsconcert in sporthal de Schalm. Het programma is in de stijl van André Rieu en medewerking wordt verleend door de bekende zangeres Karin Hertsenberg. Maar meerdere solisten verlenen hun medewerking, waaronder ook doedelzakspelers.
Op 9 en 10 juni is er het Jubileumweekend in het centrum van Ootmarsum. De harmonie verzorgt op 9 juni een groots showconcert met medewerking van Shirma Rouse en Karin Hertsenberg. Een dag later treedt de Koninklijke Luchtmacht kapel op.
Op 16 december wordt het jubileumjaar afgesloten met een pop- en rockconcert dat draait om de meer dan bekende band Queen. Herman Beunders en Karin Hertsenberg verlenen hun medewerking en na afloop is er een afterparty.
Hou ook de social media in de gaten van de harmonie, want het jubileumjaar wordt op een bijzondere wijze ingeluid.

Bron: In en om Ootmarsum