Inspirerende ochtend met harmonie Caecilia op de Meander

Een afvaardiging van harmonie Caecilia heeft basisschool de Meander bezocht om uitleg te geven over de diverse blaas – en slagwerkinstrumenten. Onder leiding van dirigent Nikki Kleijsen werd het een fantastische en inspirerende ochtend voor alle betrokkenen.

De kinderen van groep 4, 5 en 6 kregen een muzikale voorlichting  en mochten zelf ook muziek maken! Een groep van 120 kinderen raakte op deze wijze bekend met de individuele instrumenten en speelde zelfs al samen met het orkest.

Hoe meer zielen hoe meer…….muzikale vreugd
Alle kinderen hebben een flyer meegekregen met informatie en de mogelijkheid om gratis proeflessen aan te vragen. Er is sinds vorig jaar een behoorlijke groep leerlingen in opleiding, waardoor opleidingsorkest De Notenkrakers zich kan verheugen op veel nieuwe aanwas. Maar er kan nog meer bij! Er is plek voor de instrumenten dwarsfluit, hoorn, trombone, trompet, slagwerk en natuurlijk klarinet.

Interesse?
Ook interesse? Stuur een mail naar: muziekleerlingen.hco@gmail.com, de commissie opleiding en werving van de Harmonie staat met raad, daad en info voor je klaar.
Het meespelen door de kinderen werd mede mogelijk gemaakt door KABRA en de Welkoop Ootmarsum, die de nodige materialen beschikbaar hebben gesteld.