«

»

sep 28

Vrolijke gezichten na derde trekking loterij Harmonie Caecilia

Harmonie Caecilia wordt momenteel geleid door plaatsvervangend dirigent Marcel Bergboer. Hij was degene, die na afloop van de repetitie de balletjes trok met de winnende nummers van de derde trekking van het orkest.  Voorzitter Hans Jurgen Oortmann maakt vervolgens een rondje langs de winnaars om hen de prijs te overhandigen. Hij treft dan altijd vrolijke gezichten aan. Vijf winnaars en de prijzen waren dit keer als volgt verdeeld:
50 Euro                Familie E. ter Horst
100 Euro              Familie R. ter Horst
150 Euro              Familie H. Bolscher
200 Euro              Familie Heerink
350 Euro              Gerard Wilbers, die 100 euro terug doneerde !

Gezonde zoon Moos voor dirigente Nikki en haar partner
Eind augustus is de Nikki Kleijsen. Dirigente van de harmonie,  bevallen van een gezonde zoon genaamd  Moos en  momenteel geniet ze nog van haar moederschapsverlof.  Plaatsvervangend dirigent  Marcel Bergboer is tijdens de repetities  volop Kerstmuziek aan het repeteren voor het concert dat wordt gehouden op zondagmiddag 16 december in de R.K. kerk.

Tweede lustrum Slagwerkgroep
Maar al eerder is er een daverend optreden van de Slagwerkgroep. die samen met andere Slagwerkgroepen uit de regio een knallende avond verzorgt met meerdere optredens op 1 december ’s avonds in het Damast.  Dit jaar al weer voor de tiende keer met  enkele hele speciale en bijzondere acts !! Dus noteer die datum.

De winnaars van de loterij van 50 naar 350 euro

Bron: In en om Ootmarsum

Response code is 404