«

»

dec 30

Staande ovatie voor Top 2000 concert Harmonie Caecilia

Er was geen enkele twijfel wat het publiek vond van het Top 2000 concert van de harmonie Caecilia. Na The Bohemian Rhapsody van Queen stonden de toeschouwers als één man op om alle betrokkenen met een staande ovatie te bedanken. Het werd dan ook een prachtige avond in sporthal de Schalm. Een muzikaal feest van herkenning met platen uit de Top 2000, die nagenoeg bij iedereen bekend zijn. Een dergelijke avond leidt dan ook tot veel saamhorigheid, want de muziek bindt en raakt vaak de juiste snaar.

Afgelopen donderdag kreeg de organisatie nog een probleem te verwerken, want door familieomstandigheden kon zanger Bo Moelker niet aanwezig zijn. Op het laatste moment werd Thomas Meeuwis, woonachtig op de grens van Brabant en België, ‘ingevlogen’ en hij vertolkte de rol van zanger op een enthousiaste en inlevende wijze. Daarbij werd hij voortreffelijk gesteund door het combo van Bo Moelker. Na de pauze zong ook het themakoor mee met een aantal liederen. De presentatie was in prima handen van Theo Scholte Lubberink, die zelfs het geroezemoes achter in de zaal liet verstommen.
De hoofdrolspelers in dit Top 2000 concert waren natuurlijk de leden van Harmonie Caecilia. Het orkest en de slagwerkgroep leverden een buitengewone prestatie en zagen het harde werken van de afgelopen maanden beloond worden met een prima resultaat.  De staande ovatie en het ‘We want more’ lieten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Een zeer geslaagde avond in een stampvolle sporthal de Schalm met dank ook aan de mensen van het geluid en licht en de vele vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten om dit evenement tot een succes te maken. En een succes is het zeker geworden.

Bron: In en om Ootmarsum

Foto’s Caspar Kouijzer