«

»

okt 12

Repeteren – trekking derde loterij – steun harmonie Caecilia

Ondanks deze vervelende Coronatijd heeft harmonie Caecilia de muzikale draad opgepakt. Na de zomervakantie is het orkest onder leiding van Nikki Kleijsen weer voorzichtig begonnen met repeteren. Maximaal 30 personen in het Damast en allemaal op ruime afstand, de corona regels in acht nemend.Ook de slagwerkgroep onder leiding van Jan van der Sluis heeft al weer enkele repetities achter de rug.

Tegen beter weten in??
Misschien wel tegen beter weten in, is harmonie Caecilia nu stukken aan het repeteren voor een nieuwjaarsconcert; veel hangt natuurlijk af van hoe corona zich verder ontwikkelt en wat de regering de komende tijd en maanden aan regels stelt. Niet repeteren betekent ook niet voorbereid zijn en dat wil het muziekkorps uiteraard niet. Daarnaast blijft het prachtig om samen muziek te maken.

Jorieke ter Horst maakt winnaars gelukkig
Op dinsdag 6 oktober na de repetitie is de notaris geweest en heeft Jorieke ter Horst de balletjes uit de bak mogen halen voor al weer de derde trekking van dit jaar. Zij maakte de volgende winnaars heel gelukkig, die met blijdschap de prijs in ontvangst namen.

Prijswinnaars van deze derde trekking:
50 Euro              Gerard Velthuis (die het geld weer aan de harmonie terug gaf)
100 Euro              Rinus Floot
150 Euro              Ivo Kottink ( Ief nam het graag voor hem in ontvangst)
200 Euro              Familie Luttikhuis
350 Euro              Rita Maarse van Hoeve de Wester Esch

Op de foto allemaal blijde winnaars; waarbij de harmonie de grootste winnaar is. Met de opbrengst van de loterij zijn we in staat de contributie erg laag te houden.

Rabobank Club Support
Ook de harmonie doet weer mee met deze actie en we hopen dat veel mensen hun stem aan ons geven; de opbrengst zal mede gebruikt worden voor de aanschaf van een bastrombone ! Door een stemsysteem geeft de bank een financieel steuntje aan verenigingen. Hoe meer stemmen, hoe groter de steun. Stemmen kan via: Rabobank.nl/clubsupport

Bron: In en om Ootmarsum