«

»

jun 29

Muzikaal talent amuseert het publiek bij Franciscus

De jaarlijkse voorspeelavond van de Harmonie Caecilia zorgde voor veel positieve reacties bij het publiek. Muzikaal talent is er voldoende, want dat bleek wel uit de diverse onderdelen van het gevarieerde programma.  En dat talent varieert van pakweg 8 tot 70 jaar!!!

Het is inmiddels een goede traditie dat Robbert Wijdenes, en regelmatig met een kwinkslag,  het programma aan elkaar praat en tevens iedereen op zijn of haar gemak stelt. Er waren dwarsfluiten te horen, een solo op hobo, klarinetten, percussie, trompetten en blokfluiten. En natuurlijk waren er ook diverse nummers van het jeugdorkest de Notenkrakers te horen.
Woon – zorgcentrum Franciscus was het decor waar iedereen heerlijk buiten kon zitten om te genieten van deze Voorspeelavond. De organisatie lag in handen van Robbert Wijdenes en Christl Kottink. Zij hadden overal rekening mee gehouden en dus liep het programma als een trein met in de pauze ijsjes, koffie, thee of ranja.  De muziek stond echter centraal en al dit muzikaal talent is op de foto gezet door Hanneke Spermon.

Bron: in en om Ootmarsum