«

»

nov 21

Harmonie Caecilia presenteert Top 2000 concert

Wie is er nou niet bekend met de Top 2000? Luistert u de laatste week in december ook zo graag naar NPO Radio 2? Tussen kerst en oud en nieuw is NPO radio 2 met zijn Top 2000 zonder twijfel met afstand de meest beluisterde zender.
Wie houdt van de Top 2000 kan zaterdag 28 december 2019 samen met de harmonie Caecilia Ootmarsum aftellen naar de nummer 1 aller tijden in het plaatselijke muziektheater sporthal  ‘De Schalm’.

Grote muzieknamen komen voorbij
Voor de pauze kunt u zich laten verrassen door nummers van Supertramp, Elvis, Simon & Garfunkel etc. Deep Purple (Smoke on the Water, Child in Time) is ook zo’n band die in de Top 2000 voorkomt. Menige rocker kent de geschiedenis van Deep Purple.


Slagwerkgroep en Themakoor
Natuurlijk laat onze slagwerkgroep ook van zich horen met bekende nummers uit de Top 2000. Niet alles wordt verklapt, maar zij geven een spetterend optreden.  De stukken die het orkest speelt worden versterkt met een professioneel combo! Zang-technische nummers worden  aangevuld door het Themakoor Ootmarsum. Zij brengen een speciaal zangnummer, dat menigeen zal ontroeren.

Bo Moelker en zijn band samen met de harmonie
Na de pauze zal Bo Moelker met zijn band, samen met harmonie Caecilia, de bezoekers door de grootste en mooiste hits uit de top van de Top2000 loodsen. En dat allemaal op weg naar de nummer 1 hit aller tijden.
The Beatles, U2, Metallica en Led Zeppelin, alle grote artiesten zullen met hun tophits voorbij komen. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om mee te zingen en te dansen!

Kaartverkoop gestart
Dit concert mag u natuurlijk niet missen, dus bestel uw kaarten vanaf via de site www.hcootmarsum.nl,  of bij de Welkoopwinkel aan de Laagsestraat, of via de leden van de Harmonie Caecilia Ootmarsum)

*Entree: €10,-
(t/m 18 jaar + studenten: €6,50)
*Gratis consumptie bij inlevering van de entreekaart.

Bron: In en om Ootmarsum