«

»

apr 29

Geen aubade of Koningsconcert voor harmonie Caecilia wel een geslaagde Muziekbingo

Door de Corona opnieuw geen aubade en Koningsconcert in 2021. Wat hadden de leden van harmonie Caecilia dat graag anders gewild, maar het zat er helaas niet in. Om toch een leuke activiteit voor de leden te organiseren en ook om elkaar weer even te kunnen zien en spreken,  heeft dirigente Nikki Kleijsen een online Muziekbingo opgezet.  Een groot aantal leden nam aan deze activiteit deel. Elk lid kreeg 2 bingokaarten thuis bezorgd. Eén met muziek, die we in de afgelopen jaren als orkest al eens hebben uitgevoerd en de andere kaart met bekende muziek van de jaren 60 tot nu.
Nikki presenteerde de avond en werd daarin enthousiast geholpen door Jorieke en Anna. Ook kreeg iedereen een pakje drinken en een zakje chips erbij, dat pas geopend mocht worden als je bingo had; de eerste die de bovenste rij vol had was Jessie Heerink.

Daarna gingen de harmonieleden door voor alle vakjes en uiteindelijk waren alle liedjes gespeeld en hadden toch enkele leden geen bingo….liedje niet herkend, of toch even niet opgelet…

Het was een zeer gezellige avond; er was een originaliteitsprijs beschikbaar voor diegene, die zich het mooist en feestelijk had aangekleed.

En dat heeft Paul Schulten overduidelijk gewonnen, zoals je op de bijgaande foto impressie kunt zien. Hij heeft een tegoedbon  gekregen om te besteden voor heerlijk ijs bij het Bakhoes!

Voor de komende tijd bekijkt het bestuur van de harmonie  van week tot week wat kan en mag; mogelijk dat het orkest kan repeteren  in een ruim geventileerde ruimte of buiten in kleine groepjes. Dit vooral om weer een keer muziek te kunnen maken, zodat harmonie Caecilia hopelijk na de zomervakantie weer volle bak kan beginnen met echte repetities !

Bron: In en om Ootmarsum