«

»

mrt 30

Eerste trekking harmonie Caecilia: ‘Het blijft in de familie’

De eerste trekking in 2018 van de traditionele loterij van harmonie Caecilia is een feit. De jonge Jorieke ter Horst werd gevraagd om onder toeziend oog van de notaris de trekking te verrichten. Dat deed ze met verve, want een deel van de prijzen bleef ‘in de familie’. Tijdens de trekking haalde ze niet alleen het balletje van haar ouders er uit, maar ook nog die van haar oom en tante Herman en Tine Damink. Ook ‘buiten Joriekes bloedverwanten’ waren er nog winnaars te melden en eigenlijk is alles wat met de harmonie te maken en het muziekkorps steunt ‘één grote familie’. Hieronder de winnaars, die net als de vorige gelukkigen, de prijs met veel vreugde in ontvangst namen.

50 Euro              Frank Arens
100 Euro              Familie ter Horst
150 Euro              Gerard Heisterkamp
200 Euro              Familie Damink
350 Euro              Familie Kotterman

Donateursactie
Volgende week dinsdag heeft de harmonie de jaarlijkse donateursactie: Bij alle huishoudens in Ootmarsum en omstreken valt een envelop in de bus waarin een acceptgiro zit met een begeleidende brief, waarin het muziekkorps de  doelstellingen nog eens onder de aandacht brengen. “We hopen dat de vaste maar ook vele nieuwe donateurs de harmonie een warm hart toedragen en een gift overmaken. Elk bedrag is uiteraard welkom!”

Optredens
De harmonie is gevraagd om op de verjaardag van beschermheer Ton Schulten een concert te geven in de RK-kerk ter gelegenheid van zijn 80e verjaardag.
Op Koningsdag (en hopelijk is het dan goed weer) wordt de traditionele aubade gegeven bij Franciscus en later het Koningsconcert op de Markt.

De winnaars van de loterij:

Response code is 404