«

»

jan 23

Drie nieuwe klarinetten voor harmonie Caecilia dankzij het RABO Coöperatiefonds

Harmonie Caecilia heeft vorig jaar bij het Rabobank Coöperatie Fonds een aanvraag ingediend om financiële ondersteuning voor de aanschaf van klarinetten. Door de aanwas van nieuwe leerlingen en de toch al wat oudere klarinetten was het noodzakelijk om hier enkele nieuwe exemplaren van aan te schaffen.
“We hebben dit bij de Rabobank neergelegd en al vrij snel kregen we bericht dat de harmonie Caecilia Ootmarsum een bedrag van maar liefst 5.000 Euro op haar rekening krijgt. Met dat geld kon de harmonie drie nieuwe klarinetten aanschaffen!”, vertelt voorzitter Hans Jurgen Oortmann.


Het toegezegde bedrag heeft de harmonie eind vorig jaar ontvangen en inmiddels ook al besteed aan de koop van 3 nieuwe klarinetten. De cheque met 5000 euro is tijdens de repetitieavond overhandigd door Ton Leeuwenkuijl. Hij zit in de Ledenraad van de Rabobank en is bereid gevonden op dinsdagavond langs te komen om wat te vertellen hoe en wat het Rabobank Coöperatiefonds allemaal doet en ondersteunt. Daarna werd symbolisch een cheque overhandigd.
Harmonie Caecilia was uiteraard zeer blij met deze gift en heeft de Rabobank daarvoor uitgebreid bedankt. Ook andere verenigingen kunnen op deze wijze een beroep doen op het Rabobank Coöperatiefonds. Schroom niet en meld je aan om met een goed onderbouwd verhaal aanspraak te maken op dit geld.

Bron: In en om Ootmarsum