«

»

mrt 22

Bestuursbesluit omtrent Coronavirus

Beste leden,

Donderdag 12 maart werden wij allen geconfronteerd met het bericht van de regering en het RIVM om per direct ingrijpende maatregelen te nemen omtrent het Coronavirus.

Tevens ontvingen we het advies van de KNMO om niet alleen concerten, maar ook alle repetities tot het eind van deze maand op te schorten.

Hoewel dit een moeilijk besluit is, vinden wij dat – in alle gevallen – de gezondheid en het welzijn van onze leden voorop staat. Daarom vinden we het niet langer verantwoord om door te gaan met de reguliere verenigingsactiviteiten.

Dit betekent dat het bestuur heeft besloten om alle repetities op te schorten tot en met 6 april. 

De Palmpasen optocht van 5 april gaat dit jaar niet door. Tevens worden de festiviteiten in het kader van 75 jaar vrijheid uitgesteld. Ook wordt de loterij voor onbepaalde tijd uitgesteld.

We willen jullie vragen, zo veel als mogelijk is, toch tijd vrij te maken om de partijen die we nu aan het repeteren zijn te oefenen en te repeteren.  Alle partijen zijn via youtube te bekijken en luisteren, daar kun je een heel eind mee komen !!

Mocht er tussentijds wat veranderen, of als we iets te melden hebben dan horen jullie zeker weer van ons.  Uiterlijk 6 april kunnen we over de verdere voortgang berichten.

We wensen jullie tot die tijd alle goeds en hopen jullie zo snel mogelijk weer te zien.

Muzikale groet namens het bestuur,

Hans Jurgen Oortmann

Voorzitter