«

»

jun 05

Weekendje weg met de harmonie naar Damme

De wens bestond al heel lang om met de gehele harmonie een weekend weg te gaan en niet alleen om muziek te maken, maar ook gezellig met elkaar andere activiteiten te ondernemen en dat is wel gelukt  gelet op bijgaande  foto’s.
De trombone sectie heeft de handschoen opgepakt en van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei een weekend weg georganiseerd.  Dat weekend is de harmonie  met 37 leden naar het op 125 kilometer verderop  liggende Damme vertrokken, waar de muzikanten  het weekend in een jeugdherberg hebben doorgebracht.

Harmonie Caecilia mei 2018 (8)
Vrijdagavond een gezellige spelletjes avond gehad, waarna buiten bij een kampvuur tot diep in de nacht werd gezongen, gepraat en gedronken.
Harmonie Caecilia mei 2018 (12)
Zaterdag de hele dag in de buitenlucht op het gazon muziek gerepeteerd. Het orkest samen met de slagwerkgroep. ’s Avonds was er weer een gezellige avond georganiseerd.
Harmonie Caecilia mei 2018 (22)
Zondagmorgen te voet de stad Damme verkend en na de lunch terug naar Ootmarsum waar rond 16 uur de harmonie door het centrum trok en bij de diverse terrassen muziek ten gehore bracht.  Afgesloten werd met een patatje bij café de Poort, waarna de meerderheid nog tot laat in de avond op het terras bleef plakken.

Iedereen was het erover eens dat het een geweldig en zeer geslaagd weekend was !!

bron: In en om Ootmarsum

Response code is 400