TOP 2000 in Concert

Wie is er nou niet bekend met de Top2000? Luistert u in december ook zo graag naar NPO Radio 2? Tussen kerst en oud en nieuw is NPO radio 2 met zijn Top2000 zonder twijfel de meest beluisterde zender.

Tel dan zaterdag 28 december 2019 samen met Caecilia Ootmarsum af naar de nummer 1 aller tijden in ons plaatselijke theater sporthal “De Schalm”

Deep Purple(Smoke on the Water, Child in Time) is zo’n band die in de Top2000 voorkomt. Menige rocker ken de geschiedenis van Deep Purple.

Voor de pauze kunt u zich laten verrassen met nummers van Supertramp, Elvis, Simon & Garfunkel etc.

Natuurlijk laat onze slagwerkgroep ook van zich horen met bekende nummers uit de Top2000. We willen niet alles verklappen maar zij geven een spetterend optreden.

De stukken die het orkest speelt worden versterkt met een professioneel combo! En worden zang-technisch aangevuld door het Themakoor Ootmarsum. Zij brengen een speciale zangnummer, die menigeen zal ontroeren.

Na de pauze zal Bo Moelker met zijn band samen met Caecilia Ootmarsum u door de grootste en mooiste hits uit de top van de Top2000 loodsen, op weg naar de nummer 1 hit aller tijden.

The Beatles, U2, Metallica en Led Zeppelin, alle grote artiesten zullen met hun tophits voorbij komen. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om mee te zingen en te dansen!

Dit concert mag u natuurlijk niet missen, dus bestel dan uw kaarten bij de Welkoop winkel aan de Laagsestraat, of via de leden van Harmonie Caecilia Ootmarsum).

Let op, er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De verkoop via de website is daarom ook per direct gestopt.

*Entree: €10,- (t/m 18 jaar + studenten: €6,50)

*Gratis consumptie op vertoon entreekaart.


Sponsoren:

National safety security group