«

»

mrt 28

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook Harmonie Caecilia doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Harmonie Caecilia ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Harmonie Caecilia belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe klarinetten. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Harmonie Caecilia tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Harmonie Caecilia