«

»

mrt 19

Passieconcert Harmonie Caecilia met Themakoren en Jan Riesewijk als gastspreker

Harmonie Caecilia geeft een passieconcert in samenwerking met de themakoren uit Ootmarsum en De Lutte. Tussen de verschillende muziekstukken door zullen passende teksten worden voorgedragen door gastspreker Jan Riesewijk ( bekend van de TV Oost serie Jonge Leu en Oale groond). Hij brengt de teksten geheel op zijn eigen wijze in het Nederlands en uiteraard ook in het dialect.
De Harmonie speelt stukken uit de Suite from the Messiah van Händel, Perthshire Majesty (Hazo), Hallelujah (Lennard Cohen) en Royal Processional  (John J. Morrissey).

Gezamenlijk zullen de volgende stukken worden uitgevoerd:
Een selectie uit Jesus Christ Superstar (Lloyd Webber), Gabriella’s Song van Stefan Nilsson (uit de film “as it is in heaven”), You raise me up van Graham/Lovland  en als sluitstuk Hallelujah van Händel.

Het gecombineerde Themakoor zingt liederen als Peace be with you (Adrian Snell), on the Cross of Calvary (Tore Aas), Ken je mij ( Huub Oosterhuis) en Mag ik dan bij jou ( Claudia de Breij). Het themakoor Ootmarsum-De Lutte  staat onder leiding van Christo Guenov. Harmonie Caecilia is in vertrouwde handen van dirigente Nikki Kleijsen.

Het belooft een heel mooi, boeiend en vooral afwisselend concert te worden !
Dit Passieconcert vindt zondag 7 april plaats in de H.H. Simon en Judas Kerk in Ootmarsum.  Aanvang 16.00 uur (de kerk is open vanaf 15.30 uur). De entree is gratis, na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid voor een vrije gift.

Bron: In en om Ootmarsum