«

»

jul 03

De blijde gezichten na de loterij van de harmonie

Op veel vlakken zit er veel muziek in harmonie Caecilia. De laatste weken voor de vakantie heeft men zich nog eens op meerdere locaties laten horen. En daarnaast was er weer de volgende trekking van de succesvolle loterij van het Ootmarsums muziekkorps.
Concertje Bejaardenhuis 3
Voorspeelavond in Franciscus
De leerlingen, die les hebben bij het woonzorgcentrum Franciscus hebben  een voorspeelavond gehouden. Onder zomerse temperaturen zat iedereen bij de ingang en hebben alle HaFa ( harmonie/fanfare)  leerlingen en ook die op blokfluit en piano hun beste beentje voorgezet om te laten horen wat ze zoal kunnen !

Wijkconcertje de Haar 1
Wijkconcerten

Daarnaast zijn er door de harmonie  2 wijkconcertjes gegeven:  de eerste aan de van Bentheimstraat en de tweede aan de Haar ( in de wadi): de buurt had er iets gezelligs van gemaakt en daar is samen met de slagwerkgroep  een leuk concert gegeven. Daarna werd er nog gezellig met de buurtbewoners een borrel gedronken.

Nicole Brons maakt vijf winnaars blij
Die avond is ook de notaris mevr. Heitkamp langs gekomen en onder haar toeziend oog heeft Nicole Brons de balletjes getrokken:

Loterij 50
50 euro ging naar de familie ter Horst
Loterij 100
100 euro naar Herman Baars ( zoon Rob nam het in ontvangst)
Loterij 150
150 euro ging naar Willem Silderhuis
Loterij 200
200 euro naar de familie Meijerink
Loterij 350
350 euro naar de familie Luft

Wederom alleen maar blije gezichten !

Rabo Clubkas
Rabo Clubkas Campagne levert nieuwe trompet op

Blij keek ook penningmeester Johan Meijners nadat hij de cheque van de Rabo Clubkas campagne ontving uit handen van Peter Postel.  Maar liefst 653,32 euro werd er overgemaakt. “Alle mensen die op de harmonie hebben gestemd willen we hiermee ontzettend bedanken! Het geld zal voor de aanschaf van een nieuwe trompet worden gebruikt.

Wijkconcertje de Haar 2
Zwangerschapsverlof voor dirigente
Voor de harmonie wacht voor de zomervakantie nog één repetitie en een week later volgt de traditionele, afsluitende barbecue. Op 4 september is weer de eerste repetitie en zullen de eerste Kerststukken al worden gerepeteerd voor het Adventsconcert dat op zondag 16 december in de R.K. kerk wordt gehouden.
Dirigente Nikki Kleijsen gaat met zwangerschapsverlof en neemt  in oktober het stokje overnemen van haar tijdelijke vervanger Marcel Bergboer.

 

Bron: In en om Ootmarsum